اخبار گرگان و گلستان|کاسپین خبر



رئیس ستاد انتخابات گلستان: در برگزاری انتخابات با کسی تعارف نداریم
رئیس ستاد انتخابات گلستان گفت: برگزاری با کیفیت و بدون نقص انتخابات برای‌ما بسیار مهم است؛ در این خصوص سخت‌گیر هستیم و با کسی تعارف نداریم.

به گزارش  کاسپین خبر  به نقل از فارس، سیدعلی مهاجر در نشست با فرمانداران استان ضمن تشکر و قدردانی از تلاش‌های آنها اظهار کرد:فرماندار وظایف متعدد و مهمی در شهرستان دارد؛ اما اکنون  انتخابات  در اولویت همه برنامه‌ها قرار دارد.

رئیس ستاد انتخابات گلستان گفت:برگزاری با کیفیت و بدون نقص انتخابات بسیار مهم است و در این خصوص سخت‌گیر هستیم و با کسی تعارف نداریم.

وی افزود:دوره‌های آموزشی نقش مهمی در برگزاری با کیفیت انتخابات دارد؛ از این‌رو باید در بالاترین سطح و کیفیت با حضور الزامی همه عوامل انتخابات به‌خصوص نمایندگان فرماندار برگزار شود.

سیدعلی مهاجر گفت:نقش نماینده فرماندار در شعب، بسیار مهم و حساس است؛ به همین منظور در انتخاب آن‌ها دقت و حساسیت داشته باشید و از اشخاص معتمد، متعهد، مسئولیت‌پذیر و دل‌سوز استفاده نمایید.

وی ادامه داد:همه ما یک خانواده‌ایم و یک هدف را دنبال می‌کنیم، باید به هم کمک کنیم و اگر ایراد و اشتباهی مشاهده می‌کنیم به هم متذکر شویم.

رئیس ستاد انتخابات افزود:با تلاش و اهتمام مجموع ستاد انتخابات استان و شهرستان‌ها، گلستان در اولین مانور انتخاباتی، در کشور رتبه دوم را کسب کرد که جای تشکر و قدردانی دارد.

مهاجر با اشاره به اینکه هدف از مانور، مشخص شدن نقاط ضعف و قوت‌هاست گفت:مانورها را جدی بگیرید و نقص‌های خود را برطرف کنید.

وی با بیان اینکه زمان‌بندی و فرایند انتخابات مشخص است اظهار کرد:براساس این زمانبندی وظایف محوله را در زمان مقرر انجام دهید و به روزهای پایانی موکول نکنید.


http://www.caspiankhabar.com/94919




برچسب‌ها

انتخابات


اطلاعیه شرکت گاز گلستان درباره آزمایش نشت گاز
تبلیغات نظام مهندسی ساختمان گلستان سال 96